Inainte sa imi concep blogul citeam pe diverse alte bloguri articole. Aproape in fiecare zi dadeam peste cate un blog nou. Personal, imi place sa citesc articole lungi, frumos scrise, cu subiect. Nu imi plac blogurile cu video luate de pe youtube, cu pagini intregi de astfel de inserari.

de ce? Ok! poate intr-o anumita masura si acele video cu melodii spun ceva despre persoana din spatele blogului, exprima ceva. Dar…totusi eu cred ca blogul a fost facut pentru a transmite ceva din starea ta interioara, pentru a SPUNE ceva. Atunci cand un blog se transforma intr-un mic youtube…unde mai este personalitatea blogului? unde mai este transparenta de care ar trebui sa se bucure intr-o oarecare masura fiecare pagina personala?

Argumentele contra a ceea ce tocmai am afirmat ar fi:

1. si prin melodii poti transmite ceva.

Raspuns: da, dar melodiile altora…cuvintele altuia, nu cuvintele tale

2. mic youtube, dar selectiile fiecaruia sunt unice, deci fiecare pagina personala cu astfel de video sunt unice.

Raspuns: da, dar daca pui pur si simplu un video si nimic altceva, fara sa spui de exemplu de ce te impresioneaza melodia respectiva…e ca si cum cineva ar da serach pe youtube-ul original, ar asculta melodia si …so what?

Bun…revenim la subiectul initial! Imi plac articolele pe blog lungi. Nu ca pe cele scurte nu le-as citi…dar sunt asa…cum sa zic…ca si cand ai trece in fuga pe undeva si lasi o dara de parfum. Nu destul pentru a descifra ceva despre persoana care tocmai a trecut pe acolo, dar nici deloc ca si cand nu ar fi trecut nimeni. poate este si asta o strategie. Who knows what’s in a person’s mind?!

Mi se pare ca blogul este ca un lucru…cum sa zic, deosebit, special, pe care trebuie sa il savurezi incet si intr-o atmosfera placuta, ca o melodie secreta de pe youtube pe care o asculti fara sa te gandesti ca si altii au descoperit-o (hehe).

Enjoy! (intotdeauna mi-a placut cuvantul asta pt ca exprima exact starea de spirit pe care ar trebui sa o ai cand iti place ceva anume)

Publicitate