Etichete

A plouat seara si noaptea! …Dimineata au iesit melcii sa se plimbe. Peste tot. Inclusiv pe strada Vederii. (Apropo, s-au lasat jaluzelele pe strada vederii la apartamentul ,,meu”- a venit caldura, trebuie sa se protejeze). Era sa calc pe un melc iesit pe trotuar. De obicei eu nu ma uit pe jos, insa chiar in momentul ala nu stiu ce impuls am avut, m-am uitat. Era sa calc pe melcul indraznet. Bine ca l-am vazut si m-am oprit la timp.

M-am bucurat atat de tare ca am reusit sa il ,,salvez”, toata ziua am avut senzatia ca am facut cea mai buna fapta din lume. ca sunt ceva in genul ..i don’t know, o Superwoman a melcilor or something.

Cand m-am intors acasa…pe acelasi drum…guess what?! Cineva nu fusese la fel de atent ca mine, iar melcul nu a fost la fel de ,,rapid” in a se feri de talpa nimicitoare a unui trecator neatent.

Ceea ce m-a dus la urmatoarea intrebare: oare nu este asta ideea pe care o intalnim des in viata de zi cu zi? I mean…tu faci o treaba de care esti mandru si dupa aceea vine altul si-si baga picioarele (la propriu de data asta) in treaba ta si ti-o strica? sau este vina ta ca nu iti iei masuri de precautie sa nu isi bage altii picioarele? (de exemplu, sa fi luat melcul si sa il si dau la o parte din drum, sa il pun in vreun spatiu verde ceva). Well, iata o noua dilema…ceva in genul A FI SAU A NU FI dar mai banala.

Publicitate