Etichete

, , ,

…Intotdeauna m-am indragostit repede si fara sa ma gandesc la riscuri. Am tendinta sa vad partea buna a fiecarui barbat, ba mai mult, sa presupun ca sunt capabili emotional sa isi atinga potentialul maxim si sa poata sa ma iubeasca… M-am indragostit de mai multe ori decat vreau sa recunosc de potentialul maxim al unui barbat, mai degraba decat de barbatul in carne si oase, dupa care m-am agatat mult prea mult timp de speranta pe care ti-o da un sentiment care se naste, asteptand ca partenerul sa ajunga la propria-i maretie…. Am fost de multe ori victima propriului optimism.

Ce naivitate stupida sa cred ca este posibil ca cineva sa fie capabil sa iubeasca intrebari si raspunsuri, sa iubeasca copilarie si maturitate, sa iubeasca IUBIRE si DARUIRE, sa iubeasca fiinta din mine…!

Ce ironie a sortii traiesc. Nu mai tarziu de ieri ma laudam ca sunt mandra de maturitatea pe care o resimt si de bucuria din mine, pentru ca acum sa ma trezesc din nou cu aripile franta. Pentru a cata oara? Am pierdut sirul! Port dupa mine un sir de perle, toate perfecte, nici o diferenta intre ele, numai ca in interior sunt toate goale, ciudat lucru, dar goliciunea lor atarna mai greu decat granitul. Ciudat lucru, cat a investit si cat s-a chinuit scoica aia amarata sa faca perlele alea…s-a chinuit degeaba ca tot goale au ramas pe dinauntru!

Cheers to me, once again!

Publicitate