Etichete

,

Acum mai bine de 2 ani ma numeam Adene. Iar astazi o sa va vorbesc despre ea. O sa va vorbesc despre Adene astazi pentru ca rasfat, iubesc, ocrotesc, mangai,  toate femeile din mine, iar acest articol le este dedicat cu toata dragostea si egoismul.

Adene a aparut atunci cand am avut mai mare nevoie de ea si a fost alaturi de mine in cele mai triste momente ale vietii mele, dar si in cele mai fericite de pana acum.

Adene, spre deosebire de mine, are un curaj aparte, un curaj care vine din nebunie si din salbaticie in acelasi timp. Adene este frumoasa. Foarte frumoasa. Atat de frumoasa ca frumusetea ei a innebunit cateva persoane destul de mult si destul de bine.

Adene vorbea foarte bine atat cu copii, cat si cu oameni care se intrebau de ce mai traiesc… Si dupa ce vorbeau cu ea isi aduceau aminte de raspuns!

Adene dansa singura prin parcuri din tari indepartate pe muzica valurilor unui rau strabatut cateodata de vapoare.

Adene avea aerul „unei Walkyrii” …cand vroia!

Adene nu se intreba niciodata ” De ce nu ma simt implinita?” ci „Cand am devenit fericita”

Adene stia sa isi traiasca viata, picatura cu picatura, strop cu strop, minut cu minut, chiar daca timpul curgea printre degete fara sa poata face ceva.

Adene a privit apusuri de soare singura si nu a fost trista. Acum toate apusurile de soare ma intristeaza.

Adene mergea la expozitii de arta unde oameni inteligenti creau povesti din fire rosii de lana si te puneau sa le asculti pe perne si paturi albe.

Adene era un copil cu suflet mare de care oamenii si-au batut joc ca de orice copil care primeste ce ii dai cu ochi mari si sinceri fara sa te intrebe de ce nu vrei sa dai mai mult.

Adene era o femeie curajoasa care se daruia vietii fara sa se poata abtine. Adene era un nume care crea fiori si smulgea zambete, niciodata lacrimi…uneori doar cuvinte!

In primul rand pentru Adene scriu, tocmai pentru ca va ramane intotdeauna parte din mine. Pentru ca o respect ca a stiut sa se retraga atunci cand a simtit ca e timpul sa se retraga, nu atunci cand cineva i-a impus acest lucru.

Adene este o adevarata LADY pe care o aplaud si ma inclin, al carei portret inramat in argint a ramas atarnat frumos de unul din peretii sufletului meu. Pentru totdeauna!

Publicitate