Etichete

,

Am pierdut imbratisarile…Noi, oamenii am uitat puterea unei imbratisari. Vad scrisa sau aud „stii, ai oricand umarul meu atunci cand simti nevoia unui sprijin” – citesc fraza cu variatiuni destul de des, o vad in filme, etc. Si cand e chiar sa ai nevoie…ia-o de unde nu-i!

Oamenii au devenit reci. Acum vorbesc de invadarea spatiului privat, de lucruri non-personale si pastrarea relatiilor intre ei la un nivel avantajos reciproc din punct de vedere al intimitatii celuilalt. Cred ca este un lucru pe care ar trebui sa il invatam din plin de la copii.

Ei nu stiu nici de spatii private, nici de violarea intimitatii, nici de multe alte lucruri pe care adultii le inventeaza ca sa justifice lipsa lor de simtire. Cu toate astea, vad oameni care atunci cand un copil ii ia de dupa gat si se sprijina cu toata fiinta lor mica, se topesc de tot de placere.

Pai atunci, de ce nu pot sa aplice acelasi tratament si oamenilor mari?

Uite, o sa vorbesc despre sentimentul pe care il ai cand imbratisezi pe cineva. Sa imi spuneti voi pe urma daca nu e mai mare pacatul sa iti refuzi asa placere…

Mai intai exista dorinta de a cuprinde acea persoana in brate si inima te impulsioneaza sa te duci mai aproape. Mintea este de prisos in acele momente. Adica e clar un sentiment si un gest pe care il faci 100% cu inima nu cu mintea. Si deschizi bratele. Celalalt si le deschide si el, evident ca un gest de „Vino – it’s safe”. Si pe urma nu mai stii ce se intampla ca decat simti trupul celuilalt langa tine si e ca un impuls electric. Atunci si doar atunci stii ca gata, indiferent ce s-ar intampla acolo e ok! E acasa! Pe urma bratele se inchid in jurul trupului celuilalat si incepe stransoarea. Sentimentul ala de apartenenta si de stabilitate. Si pe urma undeva in aer sau pe pamant nu conteaza, dar cumva inimile bat la fel. Una intreaba, cealalata raspunde, una plange, cealalta reconforteaza, una striga, cealalta ii spune „ssssh, totul e ok”.Si pe urma itit vine sa ramai asa!Mult timp!

 

Nu conteaza daca imbratisarea este intre un barbat si o femeie sau intre doua femei. Curios este ca daca 2 barbati fac asta cumva li se pare ciudat. Am vazut intamplandu-se gestul asta intre 2 barbati doar la inmormantari! Trist! Cica daca 2 barbati se imbratiseaza e gay! Nu frate, e dovada de human being, what the fuck!

AS DA O LEGE: SA SE IMBRATISEZE OAMENII MAI DES! Ori de cate ori simt nevoie. E gratis, ce dracu’! Daca si la astea tinem cont si numaram, pai atunci ce ne mai ramane?

Imbratisarile sunt speciale! Sunt uneori mai speciale decat sarutul. Tocmai pentru ca nu tine cont de sexul celuilalt, deci more options!

Sunt fan cei care la un moment dat desfasurau o campanie „Huggs for free!” Eram departe ca altfel m-as fi dus si eu acolo…

 

Publicitate