Etichete

,

Si Eyes on Fire de Blue Foundation…  🙂

Sau, despre curajul de a te accepta exact asa cum esti, in cele mai profunde sensuri ale tale. Despre acceptarea fanteziilor tale sexuale cele mai kinky, despre descoperirea ta (ca barbat sau femeie) si in egala masura, despre devenire.

Era o observatie tare potrivita pe care am citit-o ieri (Paler – Caminante) care zice asa: „Exista calatorii care nu se termina niciodata”. Poate cea mai fascinanta dintre toate este aceea in care pornesti la drum pentru cunoasterea ta. 

Te trezesti dimineata sau seara dupa caz, te imbraci frumos, cu cele mai bune haine ale tale (la fel cum ai face Duminica daca te-ai duce la biserica). Nu poti incepe calatoria catre tine fara sa dedici un respect deosebit hainelor sufletului tau. Trebuie sa fie in primul rand curate, CURATATE de prejudecati, de vicii, de orice gand mai putin bun si mai ales, de orice observatie venita din afara mai recenta sau mai veche. Esti tu cu tine.

Deci, imbracat(a) frumos, incepi sa iti faci bagajul. Va fi o calatorie lunga, uneori obositoare, uneori iti va veni sa renunti, uneori iti va fi greu sa te odihnesti, vei face bataturi pe la unul sau doua ganduri care se vor vindeca dupa aceea, vei intalni oameni in calatoria ta, care uitasei ca sunt acolo, vei vorbi cu ei si vei face pace sau va veti certa pentru ca au ramas lucruri nespuse si chestiuni nerezolvate.

Bagajul tau nu va fi greu. Nu trebuie sa iti iei multe lucruri cu tine: putina rabdare, putin mai mult curaj, un pic de zambet, multa speranta, oarece asteptari…

Vei avea intotdeauna doaua drumuri pe care sa mergi, la fiecare pas vei gasi rascruci si va trebui sa iei decizia pe care drum sa mergi. Uneori stanga, alteori dreapta. Ele vor fi mereu acolo. Te vor ademeni, te vor insela, te vor extenua. Te vei intreba „Ce naiba fac acum? Dac-as avea un sprijin..” Stii ceva, cel mai mare beneficiu pe care il poti avea din calatoria catre tine insuti (insati) este ca nici nu conteaza daca esti singur. Ceilalti devin spectatori, iar tu esti pe scena. Iar reprezentatia nu o dai pentru ei, ci pentru tine!

Va dura mult? Depinde de fiecare pana unde are curaj sa mearga.

Vei avea nevoie de altii? Probabil ca iti va trece asta prin minte, dar vei vedea ca tu iti esti de ajuns pentru ce faci.

Vei avea nevoie de sex? Cel mai probabil – face parte din devenire.

Vei avea nevoie de pauze? Oare nu ai fost deja pus in stand by prea mult timp?!

 

 

Publicitate