Etichete

, ,

Rar am DAT ceva cuiva. De multe ori am DARUIT ceva cuiva. De cele mai multe ori, m-am DARUIT  pe mine insami. Intotdeauna AM FACUT ASTA PENTRU CA AM VRUT.

Cand am petrecut timp cu oameni, cand am zambit, cand am plans, cand am suferit, cand am provocat placere, cand am beneficiat de ea, intotdeauna a 100% din mine. Nu pot si pace sa fac lucrurile cu jumatati de masura. Ori e pana la capat, ori nu e deloc.

Nu imi plac lucrurile neterminate. Nu imi place incertitudinea. Nu imi plac raspunsurile cu jumatate de gura. Nici jumatatile de taceri. Cu atat mai mult jumatatile de oameni. Cum pot oamenii sa se ofere pe jumate? Adica, cum vine asta, ma ofer, dar doar inima nu si mintea, sau invers, doar mintea, doar partea rationala din mine, restul pastrez.

BULLSHIT! Nimeni nu se poate desparti de sine, nu esti un sambure de ceva cu 2 jumatati separabile; daca vrei, e ceva de genul siamezilor. Aaaa, ca ai vrea ca lucrurile sa stea in felul asta, atunci e altceva.

Dar guess what, nu poti. Si mai e o chestiune foarte delicata frate! Sa recunosti ca nu poti; sa recunosti in fata ta, sa ai curajul asta de a admite ca NU ESTI ATOTPUTERNIC! Cateodata mai trebuie sa mai lasi si fraiele din mana si sa GO WITH THE FLOW!

Spun pe bune – daca ai persoana potrivita langa tine, nu are ce sa ti se intample rau daca te lasi dus de val.

Ok, cum recunoastem persoana potrivita pentru o astfel de nebunie de neinchipuit?

1. Intelege ideea de a te darui. In intregime. Fara a CERE nimic in schimb. (oricum va veni de la sine)

2. Este foarte curajos/curajoasa…si puternic (a). Destul incat sa te sustina.

3. Te simti acasa cu acea persoana. Nu conteaza ca va tachinati din cand in cand sau ca sunt momente in care parca nu ajungi la sufletul celuilalt. Intr-un fel sau altul iti rgasesti drumul spre „casa”

4. DEVII – DEVINE. Celalalt evolueaza, DEVINE, se transforma in ceva mai bun. Iar tu DEVII pentru ca stii ca asta este menirea ta aici. Si esti fericit (a)!

Publicitate