Etichete

,

Deci, esti tanara, frumoasa si desteapta (se presupune). Ti-ai facut blog. Blogul este un instrument nu numai formator de opinie si viziune, dar si o modalitate de a te (auto) promova.Pana aici, toate bune si frumoase. Ce nu inteleg, insa, este: de ce naiba insista fetele/femeile tinere, frumoase si ceva minte in cap sa isi faca blog de retete culinare? Sa sa posteze, chiar si la anumite intervale de timp, asa ceva?

Cine naiba ar vrea sa fie asociat cu o gospodina casnica ale carei pasiuni se rezuma la gatit si descoperit chestii despre mancare?? De ce ar vrea cineva sa fie o Marta Stuart (sau cum s-o scrie) in devenire?

De ce sa iti lipesti pe tine o eticheta de genul: look at me, look at me, i’m a food fan!! For God’s sake, woman, are you crazy or just thinking that if you put on yourself this kind of label, men will simply jump on you?

Si astfel ajungem la ideea pentru care femeile isi fac blog si il umplu cu retete culinare. In principiu sunt 3 motive:

1. Cred ca daca fac asta cei din anturaj vor aprecia foarte tare chestia asta , e ceva de genul – uite bai ce fata de casa e, ia sa vad ce prieten single am eu prin preajma sa le fac cunostinta…sau doar sa braveze cu chestia asta

2. Pentru ca nu le duce capul sa posteze mai mult pe un blog sau nu au inteles care este scopul acestuia

si 3. Pentru ca nu le duce capul…

Lucrurile sunt simple. Intotdeauna, dar intotdeauna, a discuta, tu, ca tanara, impreuna cu alte tinere despre mancare si retete in mod public nu va face decat sa iti puna o eticheta de casnica in devenire.

La fel ca si in cazul multor alte pasiuni femeiesti, cred ca acesta este o latura intima si de budoar, cu care de ce te lauzi mai mult, de aia faci o mancare mai proasta!

There, I said it!

Publicitate