Etichete

, , ,

Este un triunghi cam stramb format din cele 3 personaje pe care le-am lasat recent sa intre in viata mea. Fiecare si-a stabilit unghiul in care a vrut sa se aseze cat mai confortabil, precum si deschiderea acestuia, astfel ca, in loc de 180 de grade am cam 280…o ciudatenie din asta geometrica cu ochi…6…si cu ai mei fac 8 si mai da si cu rest.

Ianus cu un ochi rade si cu unul plange. O zi este fericit si o zi nu pot sa il ridic din deprimarea lui. Si de fiecare data, in fiecare seara trage aceeasi conluzie: ca devarul este intotdeauna la mijloc. Dar maine o ia de la capat!

Antoine * s-a hotarat sa devina prost! Excelent, zic! Dupa ce invata el cum se face are un elev foarte constiincios care abia asteapta. Deocamdata a dat gres cu transformarea in alcoolic. Si cu sinuciderea…poate reuseste sa se indragosteasca. Nu exista cale mai sigura!

Zully** scrie bine. Ea asteapta sa se coaca niste struguri in lipsa ei, pentru a putea sa ii manance cand revine dintr-o calatorie. Zully imi ofera nopti orientale de neuitat cu barbati prosti care dau cu piciorul femeilor din viata lor pentru ca habar nu au ce inseamna sa simti. Si imi mai spune ca e normal sa nu existe mereu o sincornicitate a sentimentelor…unii oameni sunt mai in urma. Altii sunt mai inainte. Cu totul!

* Antoine este personajul principal din cartea „M-am hotarat sa devin prost” de Martin Page

** Zully Mustafa a scris vreo 4 carti bune rau. Cea la care ma refer se numeste „Strugurii s-au copt in lipsa ei”…buna rau de tot :))

Publicitate