Am avut astazi o discutie (semi)docta cu un bun prieten-bun coleg-bun din orice perspectiva l-ai lua…despre ce credeti? despre femei si barbati.

Avertisment: urmatorul post se adreseaza femeilor si barbatilor destul de inteligenti incat sa nu fie oripilati de adevaruri crude si crunte si de schimbarea totala de sens a ultimelor mele posturi. Here we go:

Care a fost concluzia, ca nu va plictisesc cu amanunte legate de teorii si presupuneri si nostalgii si argumente care au avut acelasi obstesc sfarsit: femeile-s proaste!

Da frate, din perspectiva de femeie va spun cu mana pe inima ca asa e! Femeile sunt proaste in relatii – ca de asta era vorba. Nu ne referam la mediul business unde am mai gasi cateva exemplare rare (ce e drept) de femei inteligente, stapane pe sine si cu multi multi, dar multi pantaloni in dotare.

In relatii suntem proaste – in sensul ca: avem probleme sa gandim coerent, eficient si eficace, obiectiv si egoist atunci cand vine vorba de un barbat care ne-o trage bine. Si des. Si care ne da un pic mai multa atentie – sa zicem un 0,0001 grame pe saptamana.

Cand intalnim unul destul de barbat si destul de curajos si destul de capabil sa ne ofere mizeria de gramaj uitam. Ne loveste brusc lobotomia si devenim niste curci bete care ar face orice pentru ala – da, acelasi ala care nu ar da 2 bani (noi) pe tine daca nu ai gati bine si daca nu ai face sex turbat oricand si oriunde.

El, adica prietenul asta bun al meu zice ca nu toate femeile sunt asa in relatii. Ma lasi? Concluzia mea este ca: aia care nu face asa are 2 posibilitati foarte foarte simple:

1. ori e o ipocrita cabotina (e posibil sa fi facut un pleonasm aici) carre nu recunoaste catre altii ca asa e ea de fapt si de duce si plange in perna…repet -ca o proasta sau

2. nu iubeste cu adevarat

Eu zic ca noi, femeile, sa ne mai gandim o data. Sa mai stam o tura. Sau, sa nu mai cadem ca proastele la picioarele lor pentru ca pe urma sa devenim niste disperate razbunatoare. Believe me – he doesn’t give a shit! No matter who HE is. Intrebati-i! Daca au cel putin 2 testicule functionale vor raspunde drept si sincer, asumandu-si scena pe care le-o veti face dupa. Cei mai multi nu vor recunoaste niciodata – decat daca e o problema de viata si de moarte. Pentru ca multi dintre ei nu au!

 

Publicitate