Noi romanii, am vazut ca avem o problema grava. Aseara auzeam la stiri, ca nah, mai nou daca vrei divertisment te uiti la stiri si ziceau intr-un reportaj ca Romanii se cred foarte frumosi, au o parere foarte buna despre ei in general, dar mai ales la fizic se cred frumosi. Si acum, sa facem o analiza a problemei in sine:

Exista mai multe posibilitati – romanii de fapt au o problema de vedere (majoritatea), deci probabil ca ar trebui in loc de farmacii 5 pe 100 de metri distanta , sa se deschida de fapt cabinete de oftalmologie. Asta ar fi o posibilitate.

A doua posibilitate ar fi sa avem o problema cu standardele. Adica, daca mie mi se pare foarte mishto ala cel mai urat caine din lume ales acu vreo 2 luni este foarte posibil ca 80% dintre romani sa fie de acord cu mine daca este sa urmarim aceleasi standarde si la oameni.

Iar a treia posibilitate este sa avem o problema psihica de perceptie a realitatii – e ca in Matrix, stiti voi sau Stargate ceva.

Fratilor, nu, romanii nu sunt frumosi. General vorbind nu ne ridicam mai departe de mediocritate, ca in cazul multor domenii de altfel. Femeile romance NU sunt mai frumoase decat frantuzoaicele de exemplu, sau italiencele. Doar ca la noi mai multe au Alzheimer si uita sa isi puna pe ele toate hainele. E normal ca turistii straini  sa ne vada mai frumoase. Ati vazut voi barbat care sa nu inghita in sec in fata uneia pe jumatate goala?

Culmea, insa este ca astia la TeVe l-au dat pe unu care credea ca el este atragator pentru ca, citez:”este frumos, este inteligent si simpatic!”. Eii, dragii mei, vreau sa va spun ca in acest raspuns de regaseste esenta gandirii romanesti actuale, din pacate. Cat de inteligent sa fii sa scoti pe singura gura din dotare o astfel de aberatie??

Cred ca de-asta avem o problema cu mersul inainte, noi ca popor: ne uitam prea mult in oglinda si prea putin la noi insine, de fapt. Suntem niste struti care alearga dupa tot ce luceste, dar trecem pe langa singura piatra sub care se gaseste apa si astfel murim de sete.

Publicitate