Etichete

, , , ,

Nu. nu este vorba de eterna dezbatere despre „cat de prost conduc femeile si ce destepti suntem noi barbatii la volan”, dar poate ajung si acolo vreodata – asa, in calitate de sofer cu acte in regula si cu o pasiune aproape morbida de a conduce.

Revenim: actually, problema se pune astfel – Daca ar fi sa fii o masina, ce marca ai fi?
Ideea nu imi apartine, se regaseste intr-o carte (evident, eterna mea sursa inepuizabila de…orice) a lui Khaled Hosseini (A thousand splendid suns – splendid book indeed, btw). Si acolo era un episod in care el o intreaba pe ea chestia asta. Si ea raspunde simplu – Volga!

Faza e in felul urmator, nu ne referim la ce masini ne PLAC, ci masina care credem noi ca suntem. E de fapt o chestiune de perceptie a propriei persoane. Esti o masina de lux, genRolls Royce asa? esti o masina sport, gen Bugatti? esti o masina puternica si de clasa A, gen Mercedes? esti o masina simpla cu care iti faci treaba, gen Dacie sau Logan sau Matiz? Esti o masina de familie, gen nu stiu, Skoda Octavia? sau esti o bicicleta? sau o trotineta? Sau o caruta pur si simplu…Yep, radeti voi cat radeti, dar uitati-va in jur ca o sa gasiti extrem de multe „carute”.

Pe urma, esti o masina misto dar lasi un prost sa isi bage picioarele in dotarile tale si caleste motoru’ ca bou? Sau esti o masina misto care blocheaza automat volanul cand simte prostie multa multa pe scaunul soferului? Esti o masina care se lasa sparta de orice trecator? Sau esti o masina care, la fel ca in filmele cu James Bond ii trage vreo 2 in mecla celui care incearca sa iti sparga parbrizul? Te lasi zgariata? Te lasi nespalata cu lunile pana vine unu’ si scrie cu degetul „SpalaMA”, scris legat evident, intotdeauna 🙂

Ai fi o masina rosie? sau neagra? sau alba? sau o culoare din astea neutre, gen bej sau gri metalizat?

Ai fi o masina tunata sau una cu dotari standard? Ai fi o masina cu un consum mediu sau consum mare? Una cu 2 usi – de intrare si iesire sau una cu 4 – intrare, iesire si spatiu de harjoneala pe bancheta din spate?

Si mai mult decat atat, dupa ce va raspundeti voi la asta, ia rugati-i pe soferii vostri vizibili, invizibili, mai buni sau mai prosti, mai experimentati sau mai incepatori, cu carnet sau fara sa va spuna ce fel de masina ati fi. Uite un joc interesant in 2, cu conditia sa fie sincer.

Chiar astept raspunsuri 🙂

Si pentru ca asa e frumos, sa incepi tu cand propui ceva, eu as fi asa: un Audi R8 V12 TDI, culoare..hmm…galben aprins. Si neaparat cu deschiderea usilor tip fluture, ca altfel nu avea cum – which means, ca nu e in dotarile standard. Uite mai jos imaginea, asa, pentru admirare de airbag-uri :))

 

Publicitate