Etichete

,

Si cand STII ti se pare ca totul se leaga, are rost, gasesti sensul de drum…fara intersectii, fara sensuri giratorii, chiar si fara semne de circulatie, pentru ca pur si simplu nu ar avea rost. Directia este doar inainte. Este sens unic!

Mergi intr-un loc si stii ca trebuia sa fii acolo, sa traiesti momentele alea, sa te bucuri de vremea aia. Exact asa cum se intampla. E ca o regasire, careia iti este greu sa ii gasesti punctul de inceput. Si uneori nici nu conteaza.

Mai stii ca toata viata ta te-ai pregatit pentru asta si toate lucrurile pe care le-ai trait pana atunci nu au fost decat niste puncte prin care trebuia sa treci pentru a intelege mai bine ceea ce ai si traiesti acum.

Sentimentul se poate proiecta asupra unui loc, a unui OM, a unei actiuni pe care o intreprinzi. Cred ca exista mai multe carari pe care mergi, dar la un moment dat drumurile se ingusteaza si ramane doar unul. Simti cand se intampla asta! Ai o certitudine aproape nebuneasca si multi nu vor intelege. Simti pacea, te simti pe tine cel mai mult atunci. Esti cu adevarat TU, nediluat, neinfluentat, jupuit de tot ceea ce nu iti trebuie si nu iti apartine. Ca un copil care vine pe lume gol si pur. Asta e starea!

Un copil care tocmai s-a nascut!

Publicitate