Etichete

, ,

Este deja un fapt stiut ca drumurile m-au dus weekend-ul trecut la Bucuresti, da? DA! Dar ce nu stie toata lumea este ca atunci cand autostrada este foarte aglomerata si tu te plictisesti de ascultat muzica si de gandit la nemurirea sufletului, mai ajungi sa iti arunci privirea si pe la ferestrele firmelor de la iesirea de pe autostrada.

Ce sa vezi, ce sa vezi? 2 angajati ai unei faimoase firme de logistica faceau sex la birou, PE birou. Ora exacta: 21.42, vinerea seara. Uite asa, orele suplimentare ale angajatilor din multinationale, isi gasesc justificarea.

Ma gandesc cum a decurs discutia dinainte de. Sa fi fost surmenati de atata munca si au simtit nevoia sa ia o pauza de relaxare? Or fi vrut ceva kinky si s-au gandit ca in raza vizuala a camerelor de filmat e mai interesant? Or fi vrut sa se reorienteze in cariera catre filme XXX si aveau nevoie de aprecierea publicului larg de pe youtube, in special al sefului ca doar el stabileste criteriile de performanta pentru post?

O fi facut parte activitatea din fisa postului? Or fi fost, in pana mea, sot si sotie lucrand la aceeasi firma si asta a fost singurul moment in care puteau si ei sa si-o traga linistiti. Uite, de-aia „1 copil pe saptamana arde in Romania”- pentru ca parintii au treaba sa isi faca de cap la birou pentru ore suplimentare platite. Uite de-aia scade natalitatea in Romania – pentru ca este cunoscut faptul, in situatii de stress(de ex sex la birou), rata de fertilitate este mult mai scazuta. Uite de-aia nu merg bine lucrurile in tara, de-aia mor copiii de foame in Africa si este seceta in mai bine de 30% din tarile de la Glob. Pentru ca 2 nesatui stau si si-o trag la birou, la geam, la 21.42 seara, intr-o vineri.

P.S Daca aveam ceva prezenta de spirit le faceam si o poza, pentru cazul in care totusi explicatia ar fi fost varianta 3.

P.S2. Faza si mai misto a fost ca in biroul alaturat niste angajati seriosi, cu frica de Dumnezeu, „implicati si responsabili” chiar munceau aplecati asupra unor hartii (sper totusi ca nu dormeau, altfel mi se duce naiba toata exemplificarea vietii).

Publicitate