Etichete

, ,

Observ pe zi ce trece ca femeile reprezinta un subiect controversat de discutie: printre prietenii mei, printre colegi de serviciu, chiar si printre rude. Femeile reprezinta o problema controversata chiar si pentru ele insele. What to do, that to do? Suntem asa de complicate ca daca am fi o reteta, probabil ca nici macar Horia Varlan nu ar putea sa ne gateasca…sau Jamie Oliver. Dar mai bine nu zic de Jamie, ca el este cu retelele NATURALE, iar noi femeile cam avem o problema cu asta – adica cu a fi naturale.

Azi vorbesc despre increderea in noi.Fact: femeilor le lipseste increderea in ele insele. O sa ma detasez putin de aceasta afirmatie si o sa privesc lucrurile cumva din afara. Ce se intampla cu o femeie care nu are incredere in ea? Pai situatiile sunt 2:

1 – va deveni artificiala pentru a placea barbatilor din jur. Iar aici artificiile sunt variate: de la chirurgii plastice, la machiaj puternic si extravagant total diferit de personalitatea femeii in cauza, va adopta haine care nu o caracterizeaza, va frecventa locuri care nu o reprezinta.In fine, ati inteles ideea. Been there, know that!

2 – va deveni o epava care la acea mai mica bataie de vant va fi labila psihic, manifestandu-se in felurite moduri: va plange, va arunca cu obiecte, va striga si va face crize de nervi in fata unui barbat care va fi convins in acel moment ca Apocalipsa se intampla sub ochii lui.

Ce este de facut?

O sa imi aduc aminte aici de o foarte buna prietena – Irene – care a fost norocul meu in materie de incredere in propria persoana.Irene a fost cea care in fata unei oglinzi, absolut goale amandoua, m-a ajutat sa ma descopar si sa descopar la randul meu frumusetea unei femei. Am invatat atunci ca o femeie este frumoasa indiferent de barbatul de langa ea. Ca ingrijirea unei femei este esentiala pentru starea ei de spirit. Ca daca tu nu te respecti si nu ai o stima de sine crescuta, celalalt nu va putea niciodata sa faca asta pentru tine. Ca problemele noastre ale femeilor, sunt strict ale noastre. Ca un barbat nu te va vedea niciodata la fel cum te vede o femeie. Ca lucrurile esentiale care nu trebuie sa lipseasca unei femei sunt sapunul si samponul. Ca nici un fard nu va estompa definitiv urmele lasate de lacrimi asupra sufletului tau. Ca daca un barbat nu te intelege, du-te si bea un cocktail si danseaza. Ca mirosul natural al unei femei curate va intrece intotdeauna cel mai scump parfum. Ca barbatii nu vad decat ceea ce tu le oferi si ii lasi sa vada. Ca abia atunci cand vei invata sa faci un sex oral dimineata, la trezire, unul pe cinste…abia atunci iti vei permite sa fii tu prima care se trezeste dimineata. Ca sampania si baia prelungita fac minuni asupra spiritului unei femei. Ca cea mai frumoase parte a corpului nostru sunt umbrele si jocul de lumini. Ca nici o frumusete exterioara nu va depasi o replica buna!

Lectii de viata! Ridica-te si traieste! Esti frumoasa, oricate suferinte ai fi trait…

Publicitate