Etichete

, ,

Faptul ca foarte multi oameni pe planeta asta sunt prosti este arhicunoscut. La fel ca si activitatea lor de a-si sterge scuipatul de la gura cu maneca (scurta ce e drept) a semi-doctilor . Pentru ca, doamnelor si domnilor, zicala romaneasca „prostul nu e prost destul daca nu e si fudul” este valabila la scara larga. 

Nu, nu o sa ma leg de aparitiile, creaturile si aratarile de la teve, ziare si alte canale media incalzite cu abur cald de la conducte sparte de petarde (cunoscute si sub numele de pitipoance).

Nu o sa ma leg nici de speciile batute de Dumnezeu, cei care s-au nascut asa sau cei care printr-o conjuctura nefericita a sortii au cazut in cap cand erau mici si de atunci au ramas cu gaura in cap, tragandu-i curentul constant. 

O sa ma leg de cei care aleg sa fie extrem de prosti, constient, prin comportament si atitudine, deci si prin actiuni. Prostia constienta si voita (chiar daca poate parea un paradox) is painful. Da, o stiti unii dintre voi, este aia in care oamenii aleg sa faca bot si sa nu comunice atunci cand ii deranjeaza ceva. Aia in care oamenii gasesc activitati asemanatoare cu aceea a cainelui care moare de drum lung. Aia in care oamenii au impresia ca experienta intr-un domeniu sau vechimea intr-un anumit loc te plaseaza automat in starea unui guru autoatestiutor si dispretuitor al muritorilor de rand (nu conteaza ca poate pe tine chiar nu te-a dus capul sa pleci dintr-un loc pe care il urasti sau ca experienta in domenii vaste si nu neaparat interconectate face din tine un om mai performant, nevermind that).

Ok, iar acest articol este un avertisment scris catre cei foarte prosti care vor avea nesansa de a se afla prin zona mea de confort. Cred cu tarie ca daca nici la pumni verbali in gura nu reactioneaza, urmatoarea etapa va fi bomba atomica. Cu riscul de a nu supravietui decat 5-10 oameni in lume.

Spuneti voi daca nu ar fi o lume mai frumoasa cu unicorni pe cer si norisori roz, fara ei?!

Publicitate