Etichete

, ,

In cupluri se intampla un lucru tare ciudat. Se zice ca in timp, cei 2 ajung sa semene foarte bine, la inceput erau diferiti total.

Lui ii place fotbalul, ei patinajul artistic. Lui berea, ei ceaiul. Ea poarta fuste scurte, el bocanci. In aparenta, incompatibilitati care tin de personalitate, aproape imposibil de impacat. Cu toate acestea, ii vei regasi pe cei doi undeva la mijlocul drumului, frunte in frunte cu fulgi de la perne zburand in toate partile. Este vorba despre micile compromisuri pe care le faci inevitabil intr-o relatie.

Cu timpul el va invata mancaruri favorite, filme preferate, muzica de suflet. Vor incepe cu o melodie mai aproape de genul celuilalt, pe urma inca una si inca una. Mai intai va fi un film, pe urma altul si altul…

O plimbare in anotimpul preferat va deveni momentul asteptat al cuplului si asa mai departe. Interesant este, insa, nu faptul ca se fac compromisuri si cei doi recunosc asta, ci faptul ca nu mai conteaza. Ca atunci cand se intampla, nu vorbim de sacrificiu si sentimentul acela amarui cum ca ai pierdut ceva sau ti-ai imputinat cu ceva propria persoana, ci ca ai adaugat ceva. Ca ai devenit mai complet asa, mai puternic si mai aproape.

Sigur, asta nu se poate intampla decat atunci cand sentimentul este unul sanatos.Care sanatate a sentimentelor o ai sau nu o ai. Iar daca nu o ai, ti-o creezi, ti-o aduci singur sau in „echipa”.

Dar despre cum sa iti insanatosesti sentimentele, data viitoare…Image

Publicitate