Etichete

, ,

Image

Nou-vechiul trend in tratarea afectiunilor fizice sunt plantele. Volume impresionante de ceaiuri de toate felurile fierb in milioane de ibrice, fierbatoare si ceainice in lumea intreaga.

De o arsura, un ulcer sau o migrena ne tratam destul de usor cu aceste amestecuri dibaci gandite de natura. Ce facem insa, atunci cand afectiunea noastra nu este una fizica, si psihica, sentimentala, o boala a moralului care nu trece oricate „levantici” am ingurgita cuminti dimineata, la pranz si seara.

Si de cele mai multe ori se intampla ca afectiunile exterioare sa fie date de vreun dezechilibru sau suferinta emotionla peste care nu reusim sa trecem. Ciclul este unul simplu: ai patit o nenorocire, suferi! Din cauza suferintei incepi sa : mananci mai mult sau sa nu mai mananci deloc sau sa fumezi excesiv sau sa te consumi foarte mult sau sa ai o viata complet diferita fata de perioada dinainte de…Automat toate aceste schimbari afecteaza fizicul et voila afectiunea sau chiar boala.

In micul meu „plafar” mi-am pregatit constiincios ani de-a randul diverse tincturi, diverse licori si amestecuri uscate sau proaspete pentru momente de cumpana si nu numai. avantajul – sunt aproape gratuite, efectele se vad pe termen lung si incepand din momentul aplicarii, se potrivesc atat adeptilor bio cat si neincrezatorilor. Elementele au fost testate personal, iar efectele pot fi testate si vazute live 🙂

Iata cateva „articole”:

pentru sentimentul de dezamagire (oricare ar fi cauza): trezit dimineata foarte devreme si uitat pret de cateva secunde la soare. Daca nu este soare, ne uitam la cer. Pentru liniste. De preferat procedeul se desfasoara in deplina singuratate. Se adauga, dupa gusturi o haina colorata, vesela (galben, rosu, portocaliu, verde, etc)

pentru sentimentul de tradare: un plans bun. Sters ochii, spalat fata cu apa rece si mancat cateva feliute subtiri de lamaie simpla. Credeti-ma, merge de fiecare data – la cat de acra este lamaia, cu siguranta nu te vei mai gandi la altceva. Plus ca iti stimuleaza circulatia sanguina, iti da o stare de bine si de vitalitate. Pe urma gaseste un citat de incurajare. De exemplu eu de mult timp mi-am inramat o poza pe care scrie simplu: „Keep on hoping!” Iti ramane in minte fara sa vrei si nu te plictisesti.

apropo de plictiseala, pentru astfel de momente propun asa: iesi afara, vorbesc serios, chiar daca sunt -114 grade sau 120 cu plus. Iesi afara, mergi pe strada, singur(a) de nebun. De preferat sa ai la tine castile cu vreo muzica preferata ceva sau daca nu esti genul care asculta muzica in casti, alternativa este sa te duci in parcul cel mai apropiat unde se joaca niste copii. Cu cat sunt mai mici, cu atat mai bine. O sa ai material de amuzament. Sau vezi un film. Sau citeste ceva, orice iti place. Sau fa-ti ordine in haine. Sau fa parada modei cu ele. Sau dormi. Lucrurile par intotdeauna altfel dupa ce te trezesti din somn!

pentru sentimentul de singuratate: get the fuck out of it. Ai vreo 6 miliarde de oameni pe lumea asta care se ingramadesc pe o planeta din ce in ce mai mica. Si tie inca ti se pare ca esti singur(a)??

Pe voi ce va face sa treceti peste astfel de sentimente? Ce alte stari ati adauga si v-ar ajuta sa aflati si o alta parere?

Publicitate