Etichete

, ,

Drag public cititor de 2likebutterflies, you’ve got …news! 

Stiti cum se zice, ca atunci cand crezi ca nu ai nimic important de spus, chiar asa e si cel mai bine este sa taci! si 2. total opusul, ca atunci cand ai prea multe de zis, mai bine te opresti, faci o mica pauza, iar gandurile importante vor ramane. Restul vor disparea in numarul magic de 3 zile de la purcederea lor la lumina creierului.

Asadar, ladies and gentlemen:

Image

1. Iata-ma participand la editia de primavara Superblog 2013. Da, exact, concursul acela genial si inventiv de care am devenit addicted dupa prima participare. Prima oara a fost de test. A doua oara va fi de confirmare. Da, inca am nevoie de confirmari, asta e!

2. Am profitat de perioada aceasta sa imi fac un fel de curatenie de primavara-iarna la nivel de oameni din juru-mi.

Haide sa comentez a doua parte, ca acesta este scopul articolului de fapt.

Stiti cum este atunci cand esti intr-o casa si ai atat de multe de facut, incat unele camere raman nefinalizate? Vreun geam deschis pe unde intra curentul, vreo planta neudata, vreo bluza de asezat cuminte, etc. Ei, cam asa este si cu capitolele din viata noastra. Pe unele le lasam deschise un anumit timp, pentru a reveni si definitiva munca. Asa am facut eu: am inchis un geam intr-o camera. Stiti ce caldut si reconfortant este acum la mine in suflet? Unele geamuri nici nu iti dai seama ca sunt deschise pana nu te intorci acolo si le vezi. Ai impresia ca deja facusei treaba asta, dar nu era asa.

Mi-am adus aminte de oameni cu energie pozitiva. Aveau dreptate, jur, maestrii reiki cand spuneau ca sunt oameni care pur si simplu emana energie, te incarca prin simpla lor prezenta. Si oameni exact inversul, nesatui de energie adica. Eu am avut norocl sa redescopar un OM. Multumesc, Mihaela ca mi-ai adus aminte…! 

Publicitate