Etichete

, , , , ,

Image

D (dracusor): – Hmmm, parca nu a crescut atat de mult!

I (ingeras): – Ba da, va fi observabil prin dresuri.

D: – O sa iti iei pantaloni, oricum este mai racoare afara, inca nu s-a incalzit.

I: – Dar ai colindat ieri toata ziua magazinele pentru a gasi tinuta perfecta. Rochita aceea iti vine atat de bine! maine vei arata ca o printesa!

D: O sa fie si alte ocazii…daca chiar nu vrei sa renunti la rochia aceea, du-te repede si epileaza-te cu lama. O sa fii gata cat ai zice…”foc”.

I: Nu este pacat, dupa eforturile facute pentru a arata bine, sa strici acum totul folosind lama? Stii ca peste 2 zile va fi la loc. Stii, de asemenea la fel de bine ca pe urma va fi mai dificil sa optezi pentru alte solutii de epilare, pentru ca radacina se va ingrosa si te va durea.

D: Hah! Durere! Ce mai conteaza cand vrei sa fii frumoasa?

I: Da, dar cand nu depui cateva eforturi esentiale pentru tine si cand faci totul pe graba, aproape fara sa iti pese, nu stiu cat putem vorbi de frumusete.

D: habar nu ai. Epileaza-te cu ceara atunci. Exista benzile acelea…

I: …care nu iti lasa pielea perfect neteda. Iar firele mici nu se vor smulge in veci!

D: (deja pierzandu-si rabdarea): Mergi la salon, te face cu ceara speciala, nu te doare si iti lasa pielea neteda!

I: …si unde va dura o vesnicie pana te programeaza…

D: Bai, Gica contra, bine ca esti tu destept! Aia nu, aia nu! Spune tu, ca tot esti asa istet!

I: Este foarte simplu. Tehnica a evoluat foarte mult in ultima vreme. De epilare definitiva ai auzit? De tehnica IPL – epilare definitiva prin impulsuri luminoase, total nedureroasa?!

D: eh na! Epilare definitiva! Bai ingerasule, parca voi n-aveti voie sa mintiti. S-au stabilit cumva reguli noi in paradis si eu nu stiu?

I: Nu este nici o minciuna, nesuferitule! Crezi ca daca nu eram sigur de ce spun, ma bagam in seama? Uite si aparatul aici – micut, dragut, finut. Si rooooz! (spuse strangandu-l in brate cu emotie). Mai este si disponibil la promotii. Daca nu mi-ar fi teama ca arat caraghios fara pene, mi-as epila si eu aripile. Dar pot sa iti epilez tie coada, in schimb. Haha!

Image

Eu: – Ia gata, incetati sa va certati pe…firele mele! Epilare definitiva fara durere zici? Sa scap definitiv de firele nedorite? Peste tot? Gata cu grija epilarii? Gata cu jena de a merge la salon pentru epilare intima? Gata cu durerea? Si cu dezordinea, gata cu mirosul cerii incinse. Dumnezeule, nu pot sa cred! De unde l-ai luat? Vreau sa incerc si eu.

I: De la magazinul online Market Online. Este super simplu. Iar maine il poti avea prin curierat, numai bine sa fii fresh la intalnirea cu iubitul tau!

Eu: – Stai sa-mi spun rugaciunea!

Magazinul nostru care esti online

Raspandeasca-se numele tau

Vie promotia ta, faca-se reducerea ta

Precum in oferta, asa si printre noi!

Epilatorul nostru cel de toate zilele

Da-ni-l noua astazi

Si ne iarta noua vizitele la saloane

Precum si noi iertam „site-urile in lucru”

Si nu ne duce pe noi in ispita amanarii

Si ne izbaveste de parul cel mic si viclean

Acum si pururea si in vecii vecilor

Amin!

Articol scris pentru Spring Superblog 2013.

Publicitate