Etichete

,

Cateodata oamenii ajung sa insemne doar niste amarate de cifre asezate cuminte pe o foaie mototolita din buzunarul cuiva. Poate chiar al Celui de Sus.

Daca uiti hartia in buzunar si ii speli, se sterg, se rup, dispar ca si cand nu ar fi fost acolo. Iti aduci aminte dupa multa vreme, cand ai nevoie de ei, ca erau parca scrisi undeva, dar e prea tarziu.

„Cand cazi de 7 ori, sa te ridici de 8 ori…” – e doar un fel de caligrafie exersata pe foi intregi, seara, sub supravegherea oamenilor din jur. Cand gresesti cifrele sau le incurci si cazi de 8 ori, dar te ridici de 7, iti dau peste ceafa si te pun sa refaci pana iti iese bine.

Suntem doar niste cifre care se aduna si se distribuie in mod egal, in multimi finite si nedefinite de bastonase, zerouri, carlige si serpuiri de penite. Se inmultesc si apoi se despart pentru a le inmulti si aduna pe urma altcineva, isi aleg parantezele cele mai potrivite si acoladele cele mai fashion si vintage si retro sau new age.

Suntem doar niste cifre. De cele mai multe ori dam cu rest dar nu ne ajungem propriei persoane. Am imprumuta inca vreo 2 sau 3 suflete si vreo inca 5 maini si 6-7 picioare, am ajunge sa fim niste aratari diforme de care toata lumea ar fugi. Dar am fi multumiti in uratenia noastra ca, in sfarsit, ne suntem de ajuns. La ce folos?

Publicitate