Etichete

, ,

Lume, lume!

Se lanseaza un nou concurs! De data aceasta gazda voi fi eu si acest blog pe care voi il urmariti cu drag, pentru ca altfel nu ati fi ajuns pe aceasta pagina.

Tema este: recomandari de carti pe care voi le-ati citit cu drag sau care v-au inspirat/emotionat/impresionat intr-un anume fel.

Cartea, caci vorbim despre regula „indecenta” de a alege DOAR o carte pe care sa o recomandati ca fiind cea mai buna, poate fi scrisa de autor roman sau strain, noua sau veche, in romana sau alta limba straina, indiferent de domeniul literar caruia apartine (science fiction, tehnic, dezvoltare personala, beletristica, etc).

Foarte important: atunci cand faceti recomandarea trebuie sa specificati titlul, autorul si mai ales DE CE recomandati cartea respectiva. Da, ati inteles bine, trebuie sa faceti o mini recenzie a cartii respective. A scrie doar titlul si autorul fara motivarea alegerii nu este de ajuns.

Concursul se desfasoara incepand de astazi, 12 Aprilie pana la data de 19 Aprilie, ora 20.00.

Cea mai buna recomandare va primi 2 carti noi, proprietate personala, iar locul 2 va primi 1 carte pe acelasi principiu.

Alegerea castigatorilor se va face prin jurizare. Juriul va fi format din:

1. Claudia Patrascu – PR Swissplan Bizz, organizator Superblog si una din cele mai erudite prezente in lumea virtuala si nu numai;

2. Rodica Soare – autoarea blogului ineluluigyges, participanta de vaza in Superblog si cititoare inraita de literatura buna;

3. Autoarea acestui blog – mare doritoare de a reindragosti oamenii de lectura si de carti.

Jurizarea se va finaliza in data de 25 Aprilie ora 23.59, iar castigatorii vor fi anuntati public si privat in data de 26 Aprilie.

Modalitatea de transmitere a recomandarilor este, la alegere:

1. Articol scris pe blogul personal (daca aveti), iar linkul articolului intr-un comentariu la acest post, pe blog

2. Direct intr-un comentariu scris la acest post, pe blog

Rugamintea este, pentru persoanele care nu au blog si doresc sa participe, sa transmita un email la adresa: adela.cosereanu@yahoo.com in care sa specificati pseudonimul cu care ati trimis recomandarea si numele vostru pentru a va putea identifica ulterior.

Concursul este deschis tuturor iubitorilor de lectura si de scris, fara limite de varsta,  locatie, sex sau rang, detinatori de blog personal sau nu. 🙂

Evident, premiul este pur simbolic, adevarata idee fiind aceea de a transmite mai departe pasiunea pentru lectura, de a incuraja publicul larg sa citeasca, sa cumpere carti si sa scrie mai departe.

Va multumesc tuturor si astept cu mare drag recomandarile voastre!