Etichete

, ,

Dragii mei, dragele mele,

Concursul care s-a lansat pe acest blog in urma cu cateva zile s-a incheiat, la fel si perioada de jurizare.

In total s-au inscris oficial 11 cititori, neoficial 12. Juriul a desemnat castigatorii pe care ii voi anunta mai jos.

Inainte doresc sa multumesc foarte mult Claudiei Patrascu si Rodicai Soare care au acceptat sa jurizeze acest concurs, dand dovada de obiectivitate si fair play. Ma inclin! Si sper ca in viitor sa putem continua aceasta „leapsa” blogosferica in ale cititului.

In alta ordine de idei, va multumesc voua, tuturor celor care ajungeti pe acest blog, intamplator sau nu, celor care ati participat la concurs si celor care nu ati participat, celor care au transmis mai departe ideea si celor care ar fi vrut sa o faca daca ar fi avut blog sau canale de mediatizare online.

Acest concurs asa cum v-ati dat seama este o modalitate prin care incercam sa atragem atentia asupra cartilor, asupra autorilor cunoscuti sau mai putin cunoscuti si asupra culturii, in general. Incurajam cititul de calitate!

Am aflat despre carti pe care inca nu le-am citit si mi-am amintit de carti pe care le-am citit deja, unele chiar de mai multe ori. Mi-a facut placere sa desfasor aceasta calatorie prin starile voastre si m-am bucurat sa vad rezultatele unei carti bune.

Fiind un fel de leapsa, asa cum va spuneam mai devreme, vreau sa o transmit mai departe, catre urmatoarele bloguri: Daniel, Radu, Rodica, Daniela…Bine, probabil ca o sa ii iau „ca din oala” acum cu aceasta provocare. Sa vedem daca o accepta! 😛

Asadar, lista punctajelor:

1. Ghurhu – 95p

2. Geobuhusi – 89p

3. Cherry Queen – 89p

4. Ch8315h – 86p

5. Literestacojii – 86p

6. Raluca – 85p

7. Cristina din Moinesti – 85p

8. Mihaela Dache – 83p

9. Catalina – 82p

10. Luciana Corlan – 77p

11. Cutarescu (comentariu) – 65p

Pentru ca ideea acestui concurs mi-a fost data de Raluca fa-te auzit prin lansarea unui alt concurs la care am participat si pe care l-am castigat (premiul constand in 4 carti de Octavian Paler, in varianta electronica), am decis ca aceste carti sa mearga mai departe catre toti cei care au participat la concurs.

Iar pentru Radu – Ghurhu, fiind castigator desemnat 🙂 va primi 2 carti format paper: Paulo Coelho – Invingatorul ramane intotdeauna singur si Tracy Chevalier – Fata cu cercel de perla.

Va rog sa imi trimiteti adresele de email, respectiv postala, unde va pot trimite premiile 🙂

Felicitari tuturor si, mai ales, trimiteti „mesajul” mai departe!

Publicitate