Etichete

, ,

Imagine

…mai lungi sau mai scurte, mai cu actiune sau mai introspective, mai pe fuga sau mai pe indelete. Placerea lecturii si a unei conversatii savuroase…si a sexului bun. Cam la fel!

Momentul cand intri intr-o librarie si ai surpriza de a descoperi o carte pe care cu greu o mai lasi din mana este exact ca atunci cand cunosti o persoana pentru prima data iar „copertile” ei iti spun ca ai putea gasi ceva atat de interesant acolo incat cu greu sa ii mai spui „La revedere!” Sau poate ca nu copertile sunt cele care iti lasa impresia asta. Poate ca este tocmai aerul ei complet neobisnuit si anapoda pe raftul de logica, iar titlul este mai degraba filozofic. Sau poate culoarea…ce stiu eu…turcoaz langa alte carti de culori negru sau gri sau alb. 

Poate ca o lasi cu greu din mana nu neaparat pentru ca randurile ar fi neobisnuit de interesante, ci surprinzatoare pentru tine, poate ca te regasesti atat de mult in doua asocieri de cuvinte de acolo, mai mult decat in toate conversatiile tale de pana atunci.

Iata dezlegarea mea pentru misterul atractiei soul to soul, inexplicabila altfel, fata de anumite doamne/domnisoare care mi-au incantat viata pana acum!

Publicitate