Etichete

, , ,

Un samurai se prezenta in fata Maestrului, intr-o zi:

„Maestre, spune-mi cum pot sa fac pentru a-mi arata in permanenta puterea? As vrea ca toata lumea sa stie cat sunt de puternic si sa se fereasca de mine.”

„Atunci poarta permanent cu tine o foarfeca la vedere.”

Samuraii nu aveau voie sa isi tunda parul din momentul in care accedau la acest sistem. Parul lung nu numai ca era considerat o arma impotriva unui atacator, ci conform filizofiei budiste este trasatura care crestea puterea si abilitatile unei persoane.

V-ati gandit vreodata ca parul fiind practic o continuare a nervilor din piele, permite descoperirea mai usoara a pericolelor, trairea mai intensa a emotiilor? De aici si expresiile in romana despre: „ridicarea parului in cap de nervi, „pielea de gaina”, etc. Samson si Dalila sunt o pilda a puterii parului si a slabiciunii care vine o data cu aceasta.

De aceea maestrul a recomandat samuraiului purtarea unei foarfeci. Uneori o slabiciune de care esti constient, vizibila fata de altii este o dovada de putere de caracter.

Ingrijirea parului devine astfel o datorie pe care fiecare dintre noi ar trebui sa o respecte. Tratand problemele capilare reglezi de fapt fluxul de energie care vine spre sau de la tine, cantitatea de informatie pe care o primesti sau o transmiti si nivelul de energie de care dispui.

Asa am ajuns sa folosesc produsele Farmec concepute special pentru astfel de probleme, de la caderea parului la probleme ale scalpului, efecte ale vopsirii regulate sau varstei.

Gerovital plant tratament este solutia eficienta, prin folosirea regulata. Tratamentul pe baza de petroleum si samponul special conceput pentru fiecare afectiune aduce doctorul parului tau la tine acasa.

Articol scris pentru Superblog2013.

Publicitate