Etichete

, , ,

Image

Un samurai se intalneste cu un calator. Omul il intreaba:

„Acolo unde mergi, aveti un acvariu?”

„Da.”
„Cu pesti?”
„Sigur ca da”
„Colorati? Au si pietre si nisip si alge?”

„Bineinteles! Este un acvariu in toata regula.”

„Ah, asta inseamna ca va place natura.”
„Da.”
„Iti plac animalele?”
„Da, mult de tot.”
„Iti plac florile, copacii, raurile?”
„Imi plac toate.”
„Asadar, iti place viata??”
„Da.”
„Iti place dragostea? Iti plac femeile?”
„Da. Da, imi plac femeile.”

Cei doi s-au despartit. La ceva vreme dupa aceea, calatorul, cel care punea intrebarile, se intalneste cu un prieten si-l intreaba:
„Ai un acvariu acasa?”
„Nu.”
„Atunci inseamna ca esti homosexual?!”

Mi-am adus aminte de povestioara aceasta pentru ca in cadrul Superblog, magazinul online de stampile ne provoaca sa vorbim despre o stampila inedita. Eu as dori sa imi creez o stampila anti „stampilele” pe care oamenii si le pun intre ei zi de zi.

Mesajul ar fi cam asa ceva:

Image     Image

Cine s-ar alege cu o astfel de stampila? (pe tricou, pe mana, pe gat, pe frunte, oriunde l-as prinde) Orice persoana care nu este in stare sa demonstreze ca nu are nici un defect. Fiecarei persoane care are replici de genul: Ala e gras! Celalalt este negru! Cealalta este anorexica. Femeile conduc prost. Barbatii inseala. Daca ai parinti alcoolici, nu e nimic de capul tau. Daca ai un handicap, inseamna ca esti mai slab mintal. Daca esti surd, trebuie sa urlu ca sa ma auzi. Daca esti rrom, atunci automat si furi, etc.

Nu, daca cred inca in valorile real umane precum iubire, bunatate si ajutor reciproc, nu inseamna ca sunt “looser”, dar daca consider ca eu sunt perfect si superior tuturor celorlalti, asta ma face ipocrit.

As stampila cu stampila Trodat toate persoanele care demonstreaza prin acest tip de atitudine ca si-au uitat mintea intr-un borcan astupat…evident, fara eticheta. Amprenta stampilei as alege-o de tip 47x18mm astfel incat scrisul sa fie destul de vizibil, iar fundalul galben, tot pentru a fi evident.

Este usor sa „stampilezi” persoane. Este greu, insa, sa duci peste tot cu tine amprenta acelei „stampile”. Etichetele sunt facute pentru borcane. Tu ai vrea sa fii un borcan?

Image

Publicitate