Etichete

, , ,

Intr-un tren, un baietel si tatal sau pornisera intr-o calatorie ceva mai indelungata, ce e drept. Copilul, plictisindu-se sa numere copacii de pe marginea drumului si sa deseneze fete zambitoare pe geamul aburit de propria respiratie incepu sa il intrebe pe tatal sau care era cufundat in lectura, diverse lucruri:

– Tata, dar cum merge trenul?

Tatal incerca sa ii explice copilului pe scurt si pe intelesul lui care era mecanismul ce punea in miscare trenul.

Dupa un scurt interval, baietelul il intreba iarasi pe tata diverse lucruri care il fascinau. In cele din urma, tatal pierzandu-si rabdarea, lua o pagina din ziar pe care o rupse in bucatele astfel incat copilul sa le ordoneze asemenea unui joc de puzzle. Imaginea era ceva mai complicata pentru ca surprindea lumea. Se gandise astfel ca baietelul va fi ocupat o vreme indelungata pana il va termina si astfel isi va putea termina de citit cartea in liniste.

Dupa cateva minute, copilul il trase pe tatal sau de maneca:

– Gata tati, am terminat, vrei sa vezi?

Tatal ramase surprins. Cum de terminase copilul atat de repede?!

– Cum de ai terminat asa de repede imaginea?

– Ah, tati, a fost foarte simplu: pe partea cealalta era imaginea unui singur om. Aranjand OMUL, lumea s-a aranjat singura!

Tatal intelese atunci ca este nevoie de foarte putin pentru a face lumea un colt de rai. Armonizandu-te pe tine insuti, ceilalti se vor armoniza cu tine. Daca tu emani energie pozitiva, ceilalti se vor alinia fara sa isi dea seama. Zambind ii faci pe ceilalti sa zambeasca. Nicaieri acest lucru nu este mai vizibil decat intr-o familie unita.

Cand crescu mare, copilul din tren puse bazele unei afaceri „de familie” – LuxuryGifts.ro. De 21 de ani afacerea merge inainte si este una prospera. De 21 de ani casa lor este infrumusetata si fiecare membru nou care vine, fiecare „spiridus” care se alatura merge pe acelasi principiu de armonie cu natura, cu oamenii, cu viata.

„Copilul” a ales sa ii numeasca pe toti membrii casei spiridusi. Spiridusii sunt energici si fac fapte bune. Ofera cadouri mai ales. Cadouri care mai departe sa stranga zambete. Asta este hrana lor. Cu cat aduna mai multe zambete si caldura de la oameni, cu atat sunt mai fericiti. Pana si casa lor seamana cu a unor spiridusi in toata regula…nu ca ar fi ei scunzi.

Cand in vara spiridusii mi-au facut surpriza de a-mi trimite un colier drept cadou pentru faptul ca am inlaturat linkurile din articolele scrise pentru Superblog, am simtit ca trebuie sa le multumesc intr-un mod…deosebit. Asa ca m-am autoinvitat la ei acasa cu un ceai bun si cativa biscuiti cu ciocolata.

Abia dupa aceea am aflat ca intre ei exista cineva caruia ii spun chiar „Biscuitele” in semn de alint. Inca nu am aflat cine este spiridusul, dar banuiesc ca trebuie sa fie cineva un pic mai rotunjor. Ei prefera lucrurile rotunde. Probabil stiu ca sferele sunt singurele forme geometrice care atrag energie pozitiva. Poate ca ei chiar de aici reusesc sa isi adune toata acea energie pe care o emana in jur, cine stie.

Prefera de asemenea cristalele. Stiu asta pentru ca m-a impresionat in mod deosebit un ceas in cristal de ametist pe care l-am zarit acolo. Iata-l mai jos.

In schimb, poate lucrul care m-a impresionat cel mai mult a fost acela ca fiecare dintre ei avea cate un obiect simbol, o mica „filozofie” de viata dupa care se ghidau in fiecare zi.

Spiridusul 1 – pentru ca pare genul care conduce corabia spiridusilor

7

Spiridusul 2 – Pentru ca pare mai visator

8

Spiridusul 3 – Pentru ca pare mai iubareata…de viata

1

Spiridusul 4 – Pentru ca pare increzatoare in fortele proprii si ale celorlalti

5

Spiridusul 5 – Pentru ca este „luminos”

4

Spiridusul 6 – Pentru ca pare mai timid

3

Spiridusul 7 – Pentru ca pare cel mai optimist

10

Spiridusul 8 – Pentru ca pare intelept

6

Spiridusul 9 – Pentru ca pare „funny”

9

Si spiridusul 10 – Pentru ca pare delicat

2

Si pentru a ilustra mai bine albumul lor de familie, va invit la o incursiune la ei acasa.

Click to play this Smilebox scrapbook
Create your own scrapbook - Powered by Smilebox
This digital scrapbooking design customized with Smilebox

Articol scris pentru Superblog2013. Aranjarea „spiridusilor” este pur aleatorie. O parte din simbolurile lor nu mai sunt disponibile in stoc.

Publicitate