Etichete

, ,

buttons-02

„Bunaaaa….ziua sa-ti fie, frumoasoo!” zise Nasturele Fratiwer cand tipa se trezi din pat, pe jumatate dezbracata si cu parul ciufulit intr-un fel sexy. 

Nasturele Fratiwer era un nasture de bluza de matase. Usor bombat ca orice nasture trecut de o anumita varsta, avand in vedere ca bluza era una vintage, nu mai era la fel de suplu, iar varful de desupra era lucios…in lumea oamenilor aceasta se numeste inceput de chelie. Nasturele Fratiwer, ce sa va spun, avea parte de cele mai frumoase experiente din viata lui – sa mangai des niste sani frumosi ca ai „stapanei” lui nu e de colea, ca sa nu mai vorbim de faptul ca pe strada ii placea cand barbatilor le cadea…privirea asupra lui, evident, mai ales ca era asezat in cea mai tare pozitie pentru un nasture.

In fiecare dimineata el astepta cuminte sa fie ales din multitudinea de haine, printre sutiene si chilotei, printre rochii si fuste si intotdeauna, dar intotdeauna mirosind a parfum scump.

Astazi iesira la plimbare, asa ca Fratiwer incepu sa se concentreze pe activitatea sa favorita – in calitate de nasture de gen masculin ii placea in mod deosebit sa analizeze stilul barbatilor care treceau pe langa ei. Chestiune de lupta intre masculi. Asa ca incepu:

Primul care „cazu” la loz fu un tip mai grasut, scundut si la vreo 40 si ceva de ani cu o cravata patata de ciorba – probabil de la masa de ieri – „Yeaaah, Homer Simpson, burtica ta nu ascunde faptul ca iti place sa mananci, dar…pe bune, se inmoaie painea, nu cravata in ciorbe!”

Urma un tip cu pantalonii ridicati dincolo de talie. Cu totii ii stim, nu? Doar ca acesta avea ceva si mai special – puloverul grosut de toamna era bagat IN pantaloni. „Hey, tataie, inca putin si reuseai sa ii aduci chiar si pana la piept. Ce zici? Incerci data viitoare, poate iti reuseste?”

In spatele lui un tip, 60-90-60 isi scosese camasa sa dea cu picamerul. „Fratiweeeer, pune-ti camasa la loc. Sau castiga Wimbledon-ul! ”

„Ooo, daa, sandale si sosete! Albe? C-mon! Baieti, suntem in 2013, nu in 1960. Du-te si mai dormi un pic, ce zici…vreo 30 de ani, asa!”

„Iar lenjeria intima decupata si stramta care se vede prin blugi sau pantaloni, NU este decat pentru inotatorii olimpici, clar? Ca si medalioanele. Si treningurile pe strada la fel!”

Si…the ultimate fail…pantofii cu varf ascutit. „Fratiweer, daca nu cumva urmeaza sa te urci pe un covor zburator si sa te deghizezi in Aladin, atunci Muzeul de istorie este singurul loc unde ar trebui sa ii mai vezi.”

In fiecare zi nasturele Fratiwer sosea obosit de la plimbare. Pentru ca exemplele ANTI stil al barbatilor continua la nesfarsit. Ca si al femeilor de altfel…Dar despre asta, intr-un alt articol.

Cel de astazi participa la Superblog 2013, la proba sponsorizata de Reeija.

Publicitate