Etichete

, , , , , ,

O intrebare care „roade” pe multi dintre cei care la un moment dat se hotarasc sa isi faca un blog si sa scrie bine. Atunci cand mai vin si bucurii legate de cresterea numarului de vizualizari, like-uri, share-uri, nevoia de a te afirma in blogosfera devine din ce in ce mai stringenta.

Asadar, este blogging-ul un fel de pestera a lui Ali Baba? Se merita?

Raspunsul este DEPINDE. Depinde daca:

– scrii bine

– scrii constant

– ai prezenta in online (ai conturi pe toate „draciile” de grupuri si site-uri

– ai timp

Din proprie experienta va pot spune ca de vreo 4 ani fac blogging la modul serios si ca pana acum, doar din concursuri am castigat o suma frumusica, mi-am utilat cam jumatate din apartament si de vreo 2 Craciunuri nu a mai fost nevoie sa fac cumparaturi in afara produselor castigate. Deci, da, se poate.

In conditiile in care am dedicat aproximativ 2-3 ore pe zi scrisului. Probabil ca daca as face acest lucru ca un job propriu-zis nu ca un hobby sau un castig suplimentar, as putea sa ma intretin si pe mine si familia mea, intr-un fel decent.

P.S De acum incolo sa nu mai aud plangandu-se si vaicarindu-se cei care au talent la scris ca nu isi gasesc job si aoleu din ce traiesc ei, ca artistii vezi Doamne nu au viitor. Ba au. Si mult! Internetul NU discrimineaza si NU triaza oamenii decat la nivel de CALITATE.