Etichete

, , ,

Dragilor,
 
Este prima leapsa din blogosfera. Este primita de la Daniel, iar raspunsul lui (interesant si natural) poate fi vizualizat aici.
Eu zic ca este o gaselnita buna pentru a mai afla cate ceva despre oamenii din spatele cuvintelor de pe blog. 
Beau un ceai de iasomie si ma pornesc la treaba:
 
1. Cum te influenteaza experienta (educatie, joburi) in activitatea blogosferica?

Altfel spus, ce naiba ma face sa va impui capul cu parerile mele 🙂 In primul rand educatia nu are prea mare treaba cu ce fac eu acum, ba deloc. Am terminat Stiinte Politice si legatura dintre scris, blog si facultate este aceea ca sub nici o frma nu ma vad scriind vreodata texte politice, analize si variatii pe tema. Nu ca nu mi-a placut ce am studiat, dar pentru ca nu mi se potriveste. Partea buna este ca facand o lista cu subiectele pe care imi place sa le abordez, partea politica a fost in categoria cu NU.

Pe urma joburile si experienta din resurse umane. Well brothers and sisters, aici este click-ul. Am inceput sa scriu cand eram la primul meu job, influentata fiind de interviurile cu candidati, de oamenii pe care ii intalneam (si aici ma refer la driverele lor interne, la cine erau ei, nu neaparat la experienta lor profesionala). Am train-uit oameni mai mult decat am participat in calitate de cursant. Si mi-a placut. M-a facut sa imi doresc sa dezvolt oamenii din jurul meu. Sa arat o alta latura a fiintei umane. Cea buna, care se gaseste in fiecare – la unii mai la suprafata, la altii ascunsa bine (de ei sau de altii).

Asta incerc sa fac prin blogul meu. Ca-mi reuseste sau nu acest coaching mascat, ramane de vazut pe viitor. Natura blogului cred ca s-a definit abia de cateva luni incoace si isi pastreaza tendinta. De la un jurnal online a ajuns un fel de impartasire a experientei intr-o maniera cat de cat obiectiva. 

Leapsa merge mai departe la …toti cei care vor sa o preia 🙂 In rest am cam trimis mesaje private cu invitatie

 

Publicitate