Etichete

, , ,

Spring Superblog face ultimii pasi inainte de a trece linia de Finish. Interesant, palpitant cel mai mult, nervi intinsi la maxim, bucurie extrema si pe urma pace. Bloggerii isi ascut tastaturile pentru toamna.

Superblog a fost dragoste la prima participare. Atunci am reusit performanta de a ma califica in primii 6, ceea ce nu este deloc rau pentru cineva care a pornit cu extrem de multe intrebari si nehotarari in inima. Acum nu stiu care va fi locul meu, conteaza doar ca nu am cedat, ca nu m-am lasat invinsa, ca am castigat cel mai frumos premiu – acela de a-mi confirma si reconfirma faptul ca ma pricep la manuit cuvinte, ca oameni deosebiti ma citesc si apreciaza ceea ce incerc sa fac prin scris.

Mi-ar placea sa devin partener media in urmatoarele editii Spring Superblog pentru placerea de a duce traditia mai departe si pentru ca din tot sufletul cred ca scrisul poate functiona ca terapie pentru multe, foarte multe lucruri.

De ce 2likebutterflies ca partener media? Ce as face eu? Iata cum arata cv-ul unui blogger bun (va vorbi mai concret despre subiect):

Nume: wordpress.com     2342289598_31d4954396_z

Prenume: 2likebutterflies

Data si locul nasterii: 30 mai 2009, Slatina, Olt

Adresa: Online

Experienta profesionala:

  • Partener media Superblog (09.2013-prezent)

Responsabilitati: – promovarea Superblog pe toata durata competitiilor, cat si intre competitii in mediul online, pe toate site-urile de calitate(ex. facebook, twitter, pinterest, google, linkedin, etc)

– promovarea blogurilor participante prin distribuiri constante a articolelor inspirate, folosind aceleasi canale online

– organizarea de intalniri informale cu bloggeri din zona Oltenia, de promovare a concursului

– interviuri online cu fosti participanti si premianti Superblog

– organizarea unui sistem de recomandari si recompense: pentru fiecare blogger adus in competitie care finalizeaza concursul se ofera o saptamana de publicitate gratuita pe canalele online; pentru 2 bloggeri, doua saptamani, etc) 

– organizarea de „cafenele” in diverse locatii din tara cu premiantii Superblog, si/sau organizatori in care sa se dezbata idei legate de articole, abordarea anumitor teme, etc

– organizarea „Maratonul-ui Superbloggerilor” in care in vara se ofera posibilitatea superbloggerilor din una sau mai multe editii sa se cunoasca si timp de 3 zile sa scrie articole pe loc, cu anumite teme

– dezvoltarea si intretinerea imaginii de „cel mai mare campionat de blogging din Romania”

– apararea valorilor Superblog prin toate mijloacele posibile , atat in online, cat si in afara competitiei

  • Blogger constiincios si creativ (05.2009 – prezent) 

Responsabilitati: – scrierea de articole interesante, cu viziune si atractive

– promovarea articolelor pe canalele online

– cresterea ratingului si a numarului de vizitatori zilnici

Studii: – Scoala vietii

– Mii de volume citite de-a lungul timpului, din diverse domenii

– Cursuri si traininguri de scriere creativa

Realizari: – 1500 de vizitatori unici pe luna

– 20.000 de vizualizari „at all time”

– 300 comments

Competente IT: wordpress, blogspot

Abilitati: extrem de vorbareata, inventiva, creativa, aptitudini de jonglare cu sensul cuvintelor, respect pentru gramatica si ortografia limbii romane

Hobby: scrisul – mult si bine

Articol scris pentru Spring Superblog 2013

Publicitate