Vin sarbatorile! De pe la sfarsitul lui Noiembrie de cand tot vin sarbatorile…Stiu asta din jinglebells-urile pe care le aud din ce in ce mai des la televizor, la radio, la colegii de serviciu, la telefoanele celor de pe strada.

Ooof, Doamne! Si iarna aceasta se va lasa cu ore intregi pierdute la cozi, cu plase peste plase si conturi goale. Asa ca anul acesta m-am gandit, datorita antrenamentelor de care am beneficiat ani in sir, sa scot un manual de utilizare al cumparaturilor.

Capitolul 1. Rabdarea

Cu rabdarea treci muntii. Asa ca inarmeaza-te la coada cu o revista. Cancan este cea mai in masura sa se ridice la standardul general al discutiilor de la cozi. Va spun, cateodata luati-va cu voi si un pix si un carnetel. Cele mai bune retete de muraturi pe care le-am aplicat au fost notate la Supermarket, in preajma Craciunului.

Capitolul 2. Listele

Cumpara-ti din timp caietele care sa serveasca strict acestui scop. La final vei ramane doar cu cateva foi. Listele sunt utile. Te ajuta sa pari organizat cand de fapt ajungi acasa si iti dai seama ca ai uitat sa scrii oricum vreo 4-5 produse de care aveai nevoie. Pe urma o iei de la capat.

Capitolul 3. Bugetul

Ok, oricat de glumete v-ar fi parut capitolele anterioare, acesta este unul foarte serios. Marea mea descoperire pe care v-o impartasesc acum si voua, ca un guru ce sunt, este cardul de credit Piraeus Exclusive Gold. Este foarte valoros si Piraeus Visa Exact. Pentru ca atunci cand ramai in pana de bani, poti apela cu incredere. Eu recomand sa apelati fara jena, pentru ca acum au o campanie in care 3% din valoarea cumparaturilor pana la data de 31 ianuarie 2014 va este returnata! Aici aveti detalii.

Capitolul 4 si ultimul. Bucuria la cumparaturi.

Daca urmati cei 3 pasi de mai sus, nu aveti cum sa nu fiti bucurosi. Aaa, desigur, se adauga evident la aceasta si promotiile pe care probabil le veti gasi prin magazine, discounturile, gasirea cadourilor pentru cei dragi in ultimul moment si faptul ca iei dela raft ultimul produs aflat in promotie. Si faptul ca 3% din cumparaturile prin cardul de credit Piraeus iti vor fi returnate.

In incheiere va doresc spor la cumparaturi tuturor si Sarbatori fericite! Jingle bells, jingle bells…