Etichete

,

Atentie, continut aproape licentios!

Am citit ca in Amsterdam existau 2 gemene de vreo saptej’ de ani care se prostituau de la 18 ani. Foarte tare, frate! Da’ pe urma am aflat ca s-au pensionat. Nasol! Ma intreb daca, la fel ca in orice meserie din care te retragi si pe urma mai continui sa oferi consultanta sau iti mai gasesti job part-time pe meseria ta, si ele vor face la fel?!

Cum e: vrei sa devii protituata profesionista? Hai sa iti ofer consultanta. Sau: ofer servicii intre orele 14.00 si 16.00, nu raspund la bip-uri, ca la anunturile matrimoniale.

Pe gemene le cheama Fokkens…this is Fokking fantastic. E ca si cum te-ar chema Zidaru si te faci zidar…gen. Mai deunazi vorbeam cu cineva despre prostitutie si despre faptul ca uite, desi unii o blameaza, daca o faci cu pasiune, ca pe orice meserie, e chiar laudabil. Cu atat mai mult daca rezisti, omule, 52 de ani?!

Ma intreb daca au vrut vreodata sa isi dea demisia? Sau daca au avut conflicte cu seful in care le ameninta ca le da afara? Dar fisa postului cum arata? Criteriile de performanta care erau?

Defect profesional, m-am apucat sa construiesc eu ceva de genu’ pentru ele. Iacata:

Denumirea postului: Prostituata. Sunt acceptate si alte denumiri ale postului, precum: curva, tarfa, boarfa, stoarfa, profesionista si fetita

Departamentul: Dormitor, sufragerie, masa din bucatarie, cabina de la dus. In principiu, nu exista un birou fix, este pliabil in functie de necesitati

Relatii de colaborare: cu femei si/sau barbati din acelasi departament

Subordonari: poate conduce activitatea sau se poate supune, in functie de situatie

Responsabilitati: Fucking, screaming, teasing, faking

Nota* discutiile si sarutul nu fac parte din fisa postului, dar trebuie sa fie disponibila a le efectua, la cererea sefului direct (clientul)

Criterii de performanta: largimea zambetului pe fata clientului la iesirea din…sedinta; numarul de sedinte in timpul unei zile; suma negociata intr-o zi si/sau per client; creativitatea;

Instrumente de lucru: gura, maini, catuse, franghii, dildo-uri si orice alte alimente potrivite atingerii scopului final.

Pozitia de lucru agreata: orice pozitie care la final pastreaza membrele si organele angajatului in aceeasi ordine si pozitia ca inainte de inceperea lucrului

 

 

Publicitate